Buku tamu

Sumangga.. atuh parantos kersa rurumpaheun sakanteunan….. ngotret supados simkuring tiasa manjangkeun tali silaturahmi  !!!

Iklan

26 thoughts on “Buku tamu”

  1. Assalamu’alaikum kang.. damang???????

  2. a mereka butuh apa aja??

    • Ass… kahatur kang. Rizal

      Kalao kebutuhan mereka saya fikir untuk saat ini adalah bagimana mereka bisa berteduh dulu sambil mengumpulkan bahan-bahan agar rumahnya bisa dibangun kembali kang…

      Saya sudah bersuaha mengabarkan via Facebook, Forum Kaskus dan lain2, kebanyakan dari mereka berniat inginmenyujmbang langsung namun terkendala dengan jarak.

      Kalau akang punya ide bagiman untuk menggalang dana dsb, saya akan sangat berteriam kasiha tas nama korban.

      Hatur nuhun

  3. Assalamu’alaikum wr. wb.

    Hatur nuhun kana respon na, ah … eta mah etang2 diajar we, da nyimpen na ge, pasolengkrah keneh, mafhum sanes ti bagian nu sok merenahkeun tempat. Eta ge, bakating ku maksakeun. tiasa kitu sotenan, hasil sakapa- ran-paran, teu aya nu ngawurukan. Janten pami teu pantes, ulah di awon.
    Namina ge nuju di ajar. Pami di Jolok mah; caket Masjid Daarul Falah ?

    Teu, tebih aya ge, Raudlatul Atfal al-Asy’Ariyyah.

    • bungkhoest said:

      sae kang. janten pelopor….. abdi teu ninggal kana tampilanan tapi eusina…… janten aya elmu anu tiasa di candak, komo deui ieu data lembur sorangan… hatur nuhun ah tos rurumpaheun ka blog abdi…. sukses kang, asli mah sumuhun ti jolok ( Assyuro ) mung linggih mah di ciparay caket pesantren dasussalam kang…, nepangkeun abdi

  4. percobaan

  5. numpang mampir om 😀

  6. eko sri mauludinawati said:

    ass.nuju iseng2.eh asa kenal.dulu sakola smana dimana?

  7. eko sri mauludinawati said:

    blogna sae.jempol pokona……

    • bungkhoest said:

      Euleuh meni masihan jempul…
      Sumuhun simkuring di SMA 1 Cikajang angkatan 99 teh……. wasta mah pun Dhanny tea… urang Giriawas… he eh eh

  8. assalamu’alaikum, nepangkeun…

  9. Salam kenal kang…
    Mohon ijin pakai pic soal jas hujan batman di blog saya.
    Silakan berkunjung 🙂

  10. sampurasun.
    mugi2 tahun ieu cios ka santolo, nuhun kana info2na bermanfaat.
    ti pst. firdaus pangalengan, mau ngabring besok jam 9an. salam ka sadayana.

  11. sampurasun.
    mugi2 tahun ieu cios ka santolo, nuhun kana info2na bermanfaat.
    ti pst. firdaus pangalengan, mau ngabring besok jam 9an.

  12. PONDOK KARANG LAUT………DANI SABILA ..HP 082 129 70 5000………..

  13. diantoskasumpingan nana……di santolo …Villa desza….di sayangheulang …pondok karang laut……..htr nuhun……..

Isi Komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s