Wilujeng mapag sasih Romadon kanggo sadayana, hapunten tina sanes kanten kalepatan!

View on Path

============================================

Cikajang 16 Juni 2015 | waktu terus nyerelek, teu karaos mangrebu-rebu nikmat dugi ka kapolosan urang ayeuna tos dugi deui ka asaih Romadon, sasih dimana papada urang diuji kasabaran, kaimanan, pikeun naekun darajat kanu leuwih luhur, bulan suci anu datangna sabulan dina sataun, bulan kasempetan pikeun umat muslim ngudag-ngudag kabagjaan.

Simkuring pribadi meredih kasdayana, pamugia dihapunten tina sanes kanten kalepatan, pamugia urang sadayana tiasa nybadanan ieu sasih kalayan tumaninah. Aamiin

Kanggo wargi KAPINIS ( Karyawan sareng Pelanggan ) upami nyondong waktosna urang ngariung sareng silaturahmi bari momotoran kukurilingan di Cikajang, dipungkas botram di Batu Numpang.

 

Hatur nuhun

Cag