Sunset dan Sunrise | Timelaps | Xiaomi Redmi Note

Giriawas anu bengras kamana-mana, hiji wewengkon dimana Bijil jeung Surupna panon poe bisa di tungguan,

Bagi orang yang baru ke Desa Giriawas, akan dimanjakan dengan Udara Bersih yang GRATIS, hamparan hijau dedaunan dari perkebunan Teh PTPN VIII Nusantara, dan daerah pertanian yang subur.

Giriawas adalah salah satu desa di Kecamatan Cikajang Kabupaten Garut – JAWA BARAT, hanya berjarak 100 Km dari Kota Bandung, 30 Km dari Kota Garut, dan berada di daerah perlintasan Garut Selatan.

Wanci Sarangenge Meletek

Wanci Haneut Moyan

Wanci Sareupna

Cag

Iklan

Tribute to MH370 – Lambaian | Titipan dari kawan lama di Malaysia

Video Clip diatas adalah titipan dari kawan lama saya di Malaysia | Em Radzuan | https://www.facebook.com/em.radzuan | seorang penulis lagu, komposer dan director, Video dan Lagu ini khusus untuk mengenang tragedi Pesawat MH370 yang mengalami kecelekaan beberapa waktu lalu. dan video-videonya bisa di lihat di Youtube Channel | https://www.youtube.com/channel/UCWgHxslAm9u5FCBuBPa6hmg | dengan Account Kas Million. | Ewana.FM | Ewana.TV

Menurut penulis lagu ini menceritakan tentang

…menceritakan akan kehilangan orang yg tersyg,selepas peristiwa malang itu, langsung tiada perkabaran namun si istri yg selamat melahirkan trus Redha Dan menunggu kepulangan yg masih samar,¬† – em radzuan

Lirik

Doa kita semua unutk korban tragedi MH370 semoga, amal ibadah mereka diterima Allah SWT. Aamiin

Wilujeng Mapag Sasih Romadon

Wilujeng mapag sasih Romadon kanggo sadayana, hapunten tina sanes kanten kalepatan!

View on Path

============================================

Cikajang 16 Juni 2015 | waktu terus nyerelek, teu karaos mangrebu-rebu nikmat dugi ka kapolosan urang ayeuna tos dugi deui ka asaih Romadon, sasih dimana papada urang diuji kasabaran, kaimanan, pikeun naekun darajat kanu leuwih luhur, bulan suci anu datangna sabulan dina sataun, bulan kasempetan pikeun umat muslim ngudag-ngudag kabagjaan.

Simkuring pribadi meredih kasdayana, pamugia dihapunten tina sanes kanten kalepatan, pamugia urang sadayana tiasa nybadanan ieu sasih kalayan tumaninah. Aamiin

Kanggo wargi KAPINIS ( Karyawan sareng Pelanggan ) upami nyondong waktosna urang ngariung sareng silaturahmi bari momotoran kukurilingan di Cikajang, dipungkas botram di Batu Numpang.

 

Hatur nuhun

Cag