za Manyun….

Neng Khanza Manyun – at Perkebunan Teh Cisaruni

View on Path

Iklan

Sancang Pakuan Pajajaran

Lirik Sancang – Yayan Jatnika
Ngalalana pakidulan Garut
Ombak basisir ketir dina waktu eta
Sayang Helang kakarang Gajah
Los ka jojontor Sancang
**
Ceunah cek beja baheula aya nagara
Sancang Pakuan Pajajaran katelahna
Prabu Siliwangi nu jadi rajana
Sakti mandraguna
Reff
Bade di Islamkeun anjeuna alim
diudag putrana Prabu Kiansantang
Hilang di leuweung eta tileum di leuweung eta
sancang nu caneom geueuman
================================
CIMAHI | 26 MeiĀ  2015 | Nalika jongjon payunen Laptop maksud mereskeun PR anu tos lami teu ka cagap, hawar-hawar aya anu ngarariring
Ceunah cek beja baheula aya nagara
Sancang Pakuan Pajajaran katelahna
Prabu Siliwangi nu jadi rajana
Sakti mandraguna
gura giri neangan sumber suara….. ari pek teh anu anu ngamen, make dudukuy teplek, dipangsi bari nyoren sarung, dibarengan ku kacapi, ngan hanjakal teu kaburu dijepret, kusabab sawatara kuring turun tangga eta anu ngamen tos teu aya.
panasaran ku eta syair, gura giru muka Youtube, sing horeng laguna kang Yayan Jatnika, beda lagu teh ieu mah…. asa aya hawa lain….
Cag

Video Amatir : Kecelakaan Bus Pariwisata DS di Jalur Nagrek arah Garut | Sabtu 16 Mei 2015 jam 04:20 WIB

Nagreg 16 Mei 2015 | Telah terjadi kecelakaan tunggal di Jalur Nagreg arah Garut pada hari Sabtu 16 Mei 2015 sekira jam 4:20 Menit, sebuah Bus Pariwisata yang dikemudikan oleh Saudara Topan Melaju dari arah Bandung menuju Garut dengan tujuan menjemput rombongan wisatawan di Garut, nahas belum sampai tujuan ketika mobil memasuki jalur Nagreg pada jalanan menurun rem mobil tidak bekerja dengan baik.

Dalam kecelakaan ini tidak ada korban jiwa, hanya sopir dan kernet mengalami sedikit luka dan syok,

Posisi Bis yang mengalami kecelakaan

Photo Kuswandi Kang #DK

===============================================================================

Kade ah ati-ati kanggo pemotor atanapi anu ngangge jalan, anu namina musibah mah teu tiasa di sangki-sangkin, mudah-mudahan langkung ati-ati, sok aya paribahasa mun teu nabrak nya ditrabrak atawa tigolepak, sing diteubihkeun tina sanes kanten balai.

Cag

abdiDANI