Tong aya kecap riweuh

Tong aya keucap riweuh jeung euweuh,
ihtiar mah kudu terus dikeureuyeuh.
Prung miang sing tandang,
jung teang sing beunang.
Keupeul rencana nu geus dirancang,
ulah ringrang, tong honcewang.
Ulah cangcaya, sing percaya,
janji Gusti moal sulaya pikeun jalma anu miharep ridho ti manteNa.

View on Path

Iklan

Isi Komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s