Batu Tumpang | Cikajang

Trek Batu Tumpang, dan oleh2 santolo jadi boncenger

View on Path

Iklan

Tong aya kecap riweuh

Tong aya keucap riweuh jeung euweuh,
ihtiar mah kudu terus dikeureuyeuh.
Prung miang sing tandang,
jung teang sing beunang.
Keupeul rencana nu geus dirancang,
ulah ringrang, tong honcewang.
Ulah cangcaya, sing percaya,
janji Gusti moal sulaya pikeun jalma anu miharep ridho ti manteNa.

View on Path