RIP Why The Birds
Hampura sugan teh moal binasa, hampura, disakandangkeun jadi cukang lantaran anjeun jadi korban anu lian,

Nyampak anjeun dibintih dipacok… Ku narima we atuh dan anjeun mah… Tara ngalawan

View on Path

Iklan

Isi Komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s