Miring2 di Batu Numpang

Miring2 bersama KTR Priangan.. ngisi waktu liburan panjang…. bulan Juni….., beu geuningan edun nya… kawasan batu numoang teh….. siga di luar nagreg…… he eh eh eh

Iklan