Kang dede punten nyutat youtube na nya he he eh

sukse kanggo kang Edang dina ngaronjatkeun ajen seni sunda di Giriawas… asa cik kenenh ngaler ngidul hoyong ngadamel video clip… eh… malah tos kaluar…. kapolosan simkuring yeuh…….

kang Dede kreatof lah….. iraha atuh urang ngawangkong…… asa wararas eta video clip teh…… jadi asa rus ras inget ka lembur……..

sukses kanggo sadayana ah…..