Deudeuh teuing mang Engkus………. ngan bisa ngahelas we kuring mah sugan teh di lembur teu aya anu parah korbana, keun susuganan urang wartakeun ka saha wae anu muka ieu blog….. yen mang engkus teh butuh pisan bantuan……

IMG2953AAsa handeueul telat balik ka Cikajang teh…… enya pan kuring balik saminggu saeungeusna Gempa tea…….

Kamari kuring kukurilingan di lembur bari ninggali kaayaan sangeusna gempa tea…… ULUH …. jauh tina hareupan…. ternyata aya sababaraha hiji iamah anu kacida ruksakna……. salahsahijina imah Mang Engkus urang Jolok ( RT 01 / RW 07 Desa Giriawas – Kacamatan Cikajang – Garut )

Kondisi rumahna estuning moal bisa di Cicingan…. bolongor…. kabayang ku kuring kumaha lamun kajadian saperi kieu tumiba ka diri kuring…… EH….

Mang engkus sapopoe ngojek di gunung tangtuna poanghasialana oge moal sabaraha… ayaeuna kamusibahan siga kieu Duh…..

Kamari kuring papangih jeung manehna….. ngahareupkeun pisan bantuan…. sagancangna….. kabayang boga budak… laleutik keneh… teu boga keur nyiuhan…IMG2956A. Kuring ngajak ka saha wae anu boga harta leuwih… yu ayeuna waktuna ngabantuan.. sasama… mungpung ker bulan hade.

Lokasi Mang engkus aya di:

Kampung Jolok RT 01 RW 07 Desa Giriawas Kecamatan Cikajang Garut,

Tangtuna sagedengeun mang Engkus oge aya koraban-koraban anu liana, uapi peryogi bantosan simkuring mangga tiasa dianteur…..

Hatut nuhun……